طراحی وب سایت اختصاصی یا جوملا یا وردپریس ، کدام بهتر است

طراحی وب سایت اختصاصی یا جوملا یا وردپریس ، کدام بهتر است

طراحی سایت وردپرس بهتر است یاوب سایت با CMS اختصاصی؟

یکی از بزرگترین سوالات در ذهن برای مشتریان طراحی وب سایت و مدیران کسب و کار انتخاب میان طراحی سایت با CMS ‌اختصاصی یا استفاده از سیستم های مدیریت محتوای وردپرس و جوملا و... است. البته در این تردید به آنها حق می دهیم زیرا هر شرکت طراحی وب سایت برای سبک کاری خود استدلال هایی بیان میکند که همه آنها میتوانند درست باشند. در حقیقت باید بگوییم هردو راه حل در ابتدا درست به نظر می آیند ولی باید ابتدا تعیین کنید که چطور سایتی مورد نظر شماست.

برای سفارش طراحی وب سایت چه اختصاصی یا طراحی وب سایت با تولید محتوای آماده، ابتدا نیازهای خود را بطور کامل مشخص کنید تا بعد از طراحی دچار مشکل نشوید.

کلید واژه  CMS چیست

CMS که کوتاه شده کلمات Content Management System است، به افرادی که مهارت برنامه نویسی ندارند امکان ساخت یک وب سایت یا طراحی سایت را می دهد.

مهمترین ویژگی یک CMS درج ساده اطلاعات در وب سایت است.

متن خود را به یک محیط ویرایشگر انتقال داده ،ظاهر متن (فونت،سایز،رنگ، جانمایی) را تنظیم کنید،برای اطلاعات خود یک عکس بگذارید و در کمتر از چند دقیقه در وب سایت آپلود کنید.البته این یکی از هزاران کاری است که یک "سیستم مدیریت محتوا یا CMS" برای شما انجام می دهد.CMS زمان،هزینه و تلاش شما را برای طراحی سایت به حداقل می رساند.

CMS به معنی سیستم مدیریت محتوا یا همان پنل مدیریت یک وبسایت است. طی سالهای اخیر CMS های بسیاری معرفی شده اند که به صورت کاملا رایگان و متن باز در اختیار عموم قرار گرفته اند. شناخته شده ترین CMS های رایگان عبارتند از وردپرس، جوملا و دروپال.  CMS اختصاصی یعنی این پنل مدیریت و معماری دیتابیس تنها برای شما و متناسب با نیازهای وبسایت شما طراحی شده است.

 

بهترین ها در CMS برای طراحی وب سایت کدامند؟

همانطور که در بالا اشاره کردیم، یک CMS برنامه ای است که به شما اجازه می دهد ساخت، ویرایش و مدیریت یک وب سایت را به آسانی انجام دهید.به عبارت دیگر سیستم مدیریت محتوا برای ذخیره و بازیابی اطلاعات ساخته و استفاده می شوند.

سال ها است که توسعه دهندگان و برنامه نویسان از سراسر دنیا بر روی سیستم مدیریت محتوا متن باز گوناگونی فعالیت می کنند و شما می توانید از آن ها و امکانات بی شمارشان استفاده کنید.

 

طراحی وب سایت با سیستم مدیریت محتوا وردپرس (WordPress)

طراحی وب سایت با سیستم مدیریت محتوا جوملا (Joomla)

طراحی وب سایت با سیستم مدیریت محتوا Drupal

طراحی وب سایت با سیستم مدیریت محتوا PHP.FUSION

طراحی وب سایت با سیستم مدیریت محتوا PHP.NUKE

 

مزایای CMS اختصاصی

به طور حتم استفاده از یک سیستم اختصاصی میتواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد که تلاش میکنیم مهمترین شان را با هم بررسی کنیم.

سرعت بالاتر، انعطاف بیشتر

زمانیکه همه چیز از ابتدا توسط یک طراح سایت حرفه ای  و متناسب با اهداف شما پیاده سازی میشود یعنی از هر گونه کد اضافی در صفحه و جدول بی استفاده در دیتابیس پرهیز شده و دسترسی به اطلاعات در سریعترین زمان ممکن رخ میدهد. همچنین تسلط این فرد بر هسته ای که نوشته است و ارتباطات داخلی کدها به او کمک میکند که در زمینه ارتقای آن انعطاف پذیری بالایی داشته و امکانات متنوعی را به آن اضافه کند.

امنیت بالادر CMS اختصاصی

یکی از مهمترین فاکتورهایی که در یک CMS اختصاصی همواره مورد توجه قرار میگیرد امنیت بالای آن است. این امنیت ناشی از اختصاصی بودن کدها و عدم اطلاع سایرین از پشت پرده سایت است. تصور کنید که سایت شما به زبانی جدید که هیچ کس در دنیا بلد نیست نوشته شده باشد، در نتیجه جاسوسی از آن بسیار سخت خواهد بود.

انعظاف پذیری

قدرت و نفوذ

قابلیت توسعه

قابلیت اطمینان

پایداری

ساختار مند

ساده و کاربردی

کاربر پسند

 

معایب CMS اختصاصی در مقایسه با وردپرس

در کنار ویژگی هایی مانند امنیت و سرعت که در یک CMS اختصاصی مورد توجه است فاکتورهای دیگری نیز باید در طراحی وب سایت  در نظر گرفت که میتوانند بر انتخاب شما تاثیرگذار باشند. مهمترین معایب یک سیستم مدیرت محتوای اختصاصی به شرح زیر است:

زمان طولانی برای طراحی سایت

تصور کنید که برای خرید یک دست کت و شلوار به بازار مراجعه کنید یا به یک خیاط شخصی دوز، کدامیک هزینه بالاتری خواهند داشت؟ همین مثال در طراحی سایت نیز وجود دارد. زمانیکه شما از سیستم های مدیریت محتوای رایگان استفاده میکنید بخش زیادی از هزینه های طراحی و توسعه پنل های مدیریتی را پیش رو نخواهید داشت.

در طراحی سایت با CMS اختصاصی مدت طراحی سایت شما افزایش یافته و به همین نسبت هزینه های شما بیشتر میشود. ممکن است یک شرکت به شما پیشنهاد قیمتی مشابه با یک سایت وردپرسی اختصاصی برای یک CMS اختصاصی بدهد، در این شرایط باید به این فکر کنید که آن CMS برای شما اختصاصی نیست بلکه برای آن شرکت اختصاصی است. یعنی یک CMS توسط یک تیم ۵ تا ۱۰ نفره پیاده سازی شده و با عنوان اختصاصی به شما فروخته میشود، حال آنکه همین سیستم به شرکت های دیگر و زمینه های کاری دیگر نیز فروخته خواهد شد و عملا اختصاصی بودن آن برای شما نیست بلکه برای شرکت تولید کننده است.

بار سمت سرور در cms های وردپرسی

لود یا باری که سمت سرور قرار میگیرد در هزینه های سرور نیز اهمیت دارد. در CMS های عمومی تعداد بسیار زیادی فایل وجود دارد که مورد نیاز شما نیست اما چون CMS عمومی است باید این فایل هارا در سرور نگه دارید. تعداد آنها به بیش از چند صد هزار فایل میرسد. به دلیل نوع طراحی این نوع سی ام اس ها، معمولا بار زیادی روی سرور خواهند داشت. اگر بخواهیم ساده بگوییم باید اینطور مطرح کنیم. اگر سایت شما بازدید بسیار بالایی دارد، شما مجبور به تحمل هزینه های زیاد نگهداری سرور برای سایتتان خواهید بود. اگر یک سایت معمولی با بازدید بسیار پایین دارید شاید CMS عمومی برای شما بسیار مناسب باشد.

یکی از رایج ترین اتفاقات این است که یک پروژه پس از بزرگ شدن از CMS عمومی به CMS اختصاصی مهاجرت میکند. مثلا اگر یک سایت خبری پر بازد��د روی CMS عمومی مثل جوملا یا وردپرس باشد هزینه سرور(میزبانی) آن بیش از ۴ برابر همان سایت روی یک CMS اختصاصی بهینه شده است.

CMS های عمومی ، برای هر بازدید از سایت، لود چند برابری روی منابع سرور مانند CPU و RAM دارند.

 طراحی سایت با CMS اختصاصی یا وردپرس از لحاظ سئو(SEO)

سایت هایی که CMS عمومی دارند اگر دارای تیم قوی و حرفه ای برای نصب وراه اندازی داشته باشند بر مبنای سئو پایه طراحی شده اندو برای  CMS افزونه های عمومی خوبی برای آنها ساخته شده است و به قیمت های بسیار ارزانی فروخته میشود.

 CMS های اختصاصی اگر توسط یک شرکت طراحی معتبر توسعه و برنامه نویسی شده باشد از نظر سئو می توانند به مراتب در رتبه های بالایی قرار گیرند و کاملا بهینه شده برای موتورهای جستجوگر باشند .

تمام سایت های طراحی شده توسط شرکت برنامه نویسان دانش برتر سهند کاملا با رعایت قواعد و اصول سئو طراحی شده اند. گواه این موضوع رتبه بالای سایت های طراحی شده توسط این سرکت در رتبه های بالای گوگل است.

هزینه نگهداری و پشتیبانی سایت

هزینه نگهداری و پشتیبانی CMS های عمومی زمانی زیاد میشود که بخواهید یک آپدیت اساسی داشته باشید. معمولا آپدیت های اساسی برای جوملا و وردپرس ، دو سالی یک بار اتفاق می افتد که هزینه آن ممکن است تا دو میلیون تومان هم براورد شود.

به طور کلی هزینه نگهداری سی ام اس های عمومی و اختصاصی هر دو ناچیز است. CMS اختصاصی را فقط شرکت سازنده میتواند پشتیبانی دهد اما CMS عمومی طراحی بشتری توان پشتیبانی دارند.

سیستم‌های مدیریت محتوای اختصاصی

سیستم های مدیریت محتوا امکانات گسترده ای دارند و اکثر وب سایت ها را می توان با آنها پیاده سازی کرد به این ترتیب هزینه پیاده سازی وب سایت پایین تر خواهد شد.اما این cms ها از نظر برنامه نویسی شاید دچار مشکل باشند و خیلی از قواعد و اصول درست برنامه نویسی در آن ها رعایت نشده باشد و یا امکانات سیستم مدیریت محتوا پاسخگوی نیازهای شما نباشد .یا می خواهید سرویس ویژه ای در سایت خود پیاده سازی کنید و سیستم مدیریت اختصاصی خود را داشته باشید به شما پیشنهاد می کنیم از خدمات برنامه نویسی اختصاصی استفاده کنید.

شرکت برنامه نویسان دانش برتر سهند با در اختیار داشتن کادری مجرب در زمینه های مختلف طراحی و برنامه نویسی وب سایت از قبیل html, css, javascript, asp.net, ajax همچنین گرافیست های حرفه ای وب، آماده ارائه خدمات در حرفه ای ترین سطح ممکن و قابل رقابت در سطح بین الملل را دارد.

برخی از ارائه دهندگان خدمات طراحی سایت، روشی ترکیبی یا «سیستم‌های مدیریت محتوای اختصاصی» را برای طراحی سایت به کار می‌گیرند. به عبارت دیگر این گروه از افراد یک CMS به صورت سفارشی را توسعه داده‌اند و از آن برای طراحی سایت مشتریان کمک می‌گیرند.هزینه طراحی سایت با برنامه نویسی عمدتا بیشتر از cms های آماده است اما نه تنها معایب مدیریت محتوای عمومی را دارند بلکه معایب مدیریت محتوای اختصاصی را نیز به یدک می کشند که پیشنهاد می کنیم از این مدیریت محتواها هرگز استفاده ننمایید.

 



 سیستم مدیریت محتوا اختصاصی   مدیریت محتوا وردپرس   افزونه‌ی سئو برای وردپرس   طراحی سایت اختصاصی   وب سرویس در وردپرس   گسترش پذیری   وب سرویس   پشتیبانی وب سایت اختصاصی   طراحی سایت   سئو وردپرس 



گفتگو در مورد طراحی سایت